ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ.

Ε.ΣΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ 5' ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.... ΔΡΑΣΤΕ!

ΓΙΝΕ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΜΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ Ε.ΣΥ.
ΕΛΑ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ: ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ Ε.Π.Ε. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΡΑΤΗ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΘΝΟΣ
ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ, ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ 'Η ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ.

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ!
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε' ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΕΝΑ ΝΟΥ, ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ!
ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ, Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ!

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!
 
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΔΩ

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου