ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ


ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΘΕΙΣΕΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.» ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ - ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ:
ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ .
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.» ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΕΝΤΕΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.
ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΟ «ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ» ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΌΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ, ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΞΟΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΤΗ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ - ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 6199/4-9-2015
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΈΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΉΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΊΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ !!!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΔΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ -ΔΟΓΜΑ-ΧΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ ΔΟΓΜΑΤΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ!!! 


 ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ: - ΒΙΝΤΕΟ-
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου